Scoor hier jouw limited edition items!Vind je jouw favoriete item hier niet terug of pas je graag jou items eerst in real life? Aarzel dan niet om eens langs te komen in onze winkel of laat jouw vraag achter in het CONTACTFORMULIER.Vaak zijn wij op pad met onze collectie. Kom gerust eens kijken bij onze stand op de volgende markten/ beurzen:   • Bio- en streek markt te Kalmthout (Eerste zondag van de maand)

ABOUT


Studio ERROR is een limited edition lifestyle brand die items op de markt brengt onafhankelijk van geslacht, leeftijd of etnische achtergrond. De stijl is krachtig en eenvoudig met een originele twist.  


Onze items worden geproduceerd in doorlopende collecties. Dit wil zeggen dat wij ons laten meevoeren door de golven van creativiteit en niet door seizoensgebonden productreeksen. 


Het doel van Studio ERROR is gelijkheid creëren tussen mensen ongeacht het geslacht, etnische achtergrond of leeftijd. Daarom de naam 'Studio ERROR' en onze slogan 'something we have in common', want fouten maken we allemaal & we zijn allemaal mensen.  


Tot slot proberen wij een zo ecologisch mogelijk product van goede kwaliteit te leveren. hierbij kijken we naar kwalitatieve producten, etisch verantwoorde productie en eerlijke lonen. Kortom, kleding waar jij je goed in voelt. 

SUSTAINABILITY


Studio ERROR draagt duurzaamheid na aan hart. De kledingindustrie is zeer vervuilend maar wij hebben nu eenmaal allemaal kleding nodig. Daarom creëren wij enkel limited edition items. Zo draagt u iets unieks en wordt er geen berg aan overproductie achtergelaten. Onze stijl is krachtig en eenvoudig. Dit maakt dat de items makkelijk te combineren zijn en voor verschillende gelegenheden van toepassing. 


Wij plaatsen enkel orders voor items indien onze leveranciers voldoende bewijzen kunnen voorleggen betreffende een etisch verantwoorde productie en duurzame materialen. Alle kleding is vegan approved, fair wear gecertificeerd en draagt een GOTS label of is gemaakt uit gerecycleerd polyester. 


Tot slot vinden wij het ook heel belangrijk om producten te leveren met een lange levensduur. Onze kleding krimpt niet meer in de was en blijft jaren in vorm.

LATEST NEWS


SEPTEMBER, 2017

Finals  international youth designer competition, Peking 

MARCH, 2018

First solo exhibition, Wuustwezel

OCTOBER, 2019

Opening Studio, Wuustwezel