ABOUT


Studio ERROR is een uniseks lifestylebrand die enkel praktische items op de markt brengt. De stijl is krachtig en eenvoudig met een originele twist.  


De borduurwerken op de kleding zijn limited edition, geproduceerd in doorlopende collectie. Dit wil zeggen dat wij ons laten meevoeren door de golven van creativiteit en niet door seizoensgebonden collecties. 


Het doel van Studio ERROR is gelijkheid tussen mensen creëren ongeacht het geslacht, etnische achtergrond of leeftijd. Daarom de naam 'Studio ERROR'. Want fouten maken we allemaal. 


Tot slot proberen wij een zo ecologisch mogelijk product van goede kwaliteit te leveren. Kortom, kleding waar jij je goed in voelt. 

SUSTAINABILITY


Studio ERROR draagt duurzaamheid na aan hart. De kledingindustrie is zeer vervuilend maar wij hebben nu eenmaal allemaal kleding nodig. Daarom creëren wij enkel limited edition items. Zo draagt u iets unieks en wordt er geen berg aan overproductie achtergelaten. Onze stijl is krachtig en eenvoudig. Dit maakt dat de items makkelijk te combineren zijn en voor verschillende gelegenheden van toepassing. 


Studio ERROR focust zich op 2 duurzaamheidspilaren:


  • Wij plaatsen enkel orders voor items indien onze leveranciers voldoende bewijzen kunnen voorleggen betreffende een etisch verantwoorde productie en duurzame materialen. 
  • Met ons limited edition concept hebben wij de mogelijkheid om samenwerkingen aan te gaan van over heel de wereld. Via deze weg kunnen wij als organisatie onze schouders zetten onder duurzame initiatieven.
Studio ERROR

LATEST NEWS

SEPTEMBER, 2017

Finals  international youth designer competition, Peking 

MARCH, 2018

First solo exhibition, Wuustwezel

OCTOBER, 2019

Opening Studio, Wuustwezel


2020 © by Studio ERROR